Partnereknek

Csatlakozzon hozzánk Ön is, hogy készülékeinkkel, eszközeinkkel segíthessük a praxisa működését.

Örömmel vesszük az érdeklődését készülékeink iránt.

Az ajánlatkéréstől a lenyomat eljuttatásán át, a rendelés leadásáig és a kiszállításig, igyekeztünk a lehető legkényelmesebbé tenni a közös munkát.

Az ajánlatkérés és rendelés menete

Partnereink számára országszerte tervezünk és gyártunk -pácienseik részére- fogszabályozó és implantációs fogtechnikai eszközöket. Lépjen velünk kapcsolatba és nézzük meg, hogy az Ön praxisát milyen készülékekkel tudjuk segíteni.

Regisztráció az orvosi webmodulba (amennyiben még nem partnerünk)

Az ajánlatkérések és rendelések az orvosi webmodul felületünkön történnek. Az ide történő regisztrációhoz az alábbiakra van szükségünk:

  • név
  • telefonszám
  • email cím

Ezeket várjuk az marketing@happysmile.hu email címen. Ezután elkészítjük a felhasználói fiókját, melynek adatait válasz emailben küldjük el Önnek.

Ajánlatkérés leadása

Laborunk minden szegmensében fontosnak tartottuk a digitalizáció bevezetését. Webmodul rendszerünkön keresztül adhatja le ajánlatkérését, majd a továbbiakban is ott történik a rendeléssel kapcsolatos kommunikáció.

01

Lenyomat eljuttatása

A precíziós lenyomatot futárral tudja eljuttatni hozzánk. Címünk: 8000 Székesfehérvár, Fiskális út 78. Ha a rendelőben rendelkezésre áll intraorális scanner, akkor ezeket az STL. fileokat a webmodulba tudja feltölteni.

Fontos!
Az orvos általi lenyomatvétel történhet analóg módon vagy digitálisan. Munkánkhoz szükség van egy leellenőrzött, jó minőségű lenyomatra. Amennyiben a rendelőben nem rendelkezik intraorális scanner-el és a szállítási idő kevesebb mint egy nap, akkor tökéletes az alginált lenyomat (kivéve HappySmile Fogszabályozó Rendszer), amit nedves körülmények közt biztosítva várunk a laborunkban. Abban az esetben, ha a szállítási idő több mint egy nap, akkor precíziós lenyomatra van szükségünk.

02

3D terv igénylése

Ajánlatkérése leadása után, a labor 5-7 munkanapon belül elkészíti az Ön által kért 3D tervet és a webmodulba tölti fel Önnek.

03

3D terv elfogadása

A páciensnek és Önnek 30 napja van a tervet elfogadni. Minden esetben szükséges az Ön visszajelzése a webmodulban a kezelési tervvel kapcsolatban.

04

Rendelés, kiszállítás

A terv elfogadása esetén szintén a webmodulban tudja a rendelését leadni, amit minimum 5 munkanapon múlva vagy az Ön által meghatározott időpontig kiszállítunk -GLS futárral- az Ön által kért címre.

05

Lépjen kapcsolatba velünk