Fogó kollekció a HappySmile Fogszabályozó rendszerhez

Egyszerű megoldások a hatékonyság fokázásának érdekében

HappySmile fogó kollekció

Ezek az innovatív eszközök kifejezetten úgy lettek megalkotva, hogy segítsék a HappySmile sínek biomechanikáját, optimális működését a kezelés végső fázisában.

„Csepp” fogó

Úgy tervezték, hogy egyszerűen lehessen bemetszéseket ejteni az alignerek gingivális szélén a biztos elasztikus gumik elhorgonyzásához.

A bemetszés és a ragasztott gombocskát összegumizva segíthetjük az extrúziót. A bemetszés mélységével és dőlésszögek helyes megválasztásával biztosíthatjuk az alignerek fix pozícióját a fogazaton.

A csepp alakú bemetszések segítséget nyújtanak a Class II, ClassIII osztályú esetek kezelésében illetve a TAD biztos elhorgonyzásában.

„Vertikális” fogó

A rotáció gyakran jelent kihívást a fogak mozgatásánál. A fogó segítségével túlkorrekciós erőt hozhatunk létre az alignerekben, így biztosítva a tervezett mozgatás megvalósulását. Akár a bukkális és palatinális /lingvális oldalon egyaránt plussz erőt generálhatunk.

„Horizontális” fogó

Segítséget nyújt a tipping vagy torque pontos beállításában, valamint az attachmentek alatt a sínek kapaszkodását is segíti.

„Lyukasztó” fogó

Félhold metszést ejthetünk ezzel biztosítva a ragasztott elemek helyét. Felszabadíthatjuk az esetlegesen irritált gingivát,lágyrészeket.

Lépjen kapcsolatba velünk