Direct Printed Aligner (DPA)

Próbálja ki új Direct Printed Aligner (DPA) technológiával készült HappySmile aligner készülékeket!

Hatékony kezelés, páratlan komfort pácienseinek!

 • Állandó hatékonyság 
  A hagyományos mélyhúzásos vagy nyomóformázásos technológiával készített alignerek akár 2-3 nap viselés után deformálódni kezdenek, így folyamatosan veszítenek hatékonyságukból. Az új DPA technológiával gyártott készülékek ezzel szemben alakmemória tulajdonsággal rendelkeznek, ami jelentős előrelépést jelent a kezelés hatékonyságának tekintetében.
 • Alakmemória
  A 3D nyomtatás során használt speciális alakmemóriával rendelkező polimer lehetővé teszi, hogy az alignerek megőrizzék rugalmasságukat, eredeti formájukat. A sínek forró vízbe helyezés után visszanyerik kiinduló alakjukat, így a páciensek könnyedén helyezhetik fogaikra a tökéletesen illeszkedő és hatékony kezelést biztosító készülékeket.
Digital Ortho Studio
 • Precizitás
  A közvetlen 3D nyomtatás lehetővé teszi a rendkívül pontos, lágy élekkel rendelkező alignerek gyártását, melyek jobban illeszkednek, hatékonyabbak a korábbi technológiánál.
 • Egyedi anyagvastagság
  Az új technológia lehetőséget nyújt az alignerek testreszabott vastagságának meghatározására a különböző fogakon és területeken. Ez lehetővé teszi a kifejtett erő és a fogmozgás pontos szabályozását a kezelés különböző szakaszaiban, melynek eredménye a hatékonyabb és célzottabb fogszabályozó kezelés lehet elérni.
Digital Ortho Studio
 • Kevesebb attachment 
  Az alignerek testreszabott vastagságának alkalmazása lehetővé teszi a készülékek kevesebb attachment-tel történő vagy akár attachmentek nélküli használatát. Ennek eredményeként a páciensek kényelme nagy mértékben növekszik a kezelés során.
 • Lágy szélek
  A hagyományos technológiával szemben a 3D nyomtatás lehetőséget ad a clear alignerek széleinek sima és pontos kialakítására anélkül, hogy utólagos vágás vagy csiszolás szükséges lenne. Ennek eredményeként az alignerek viselése kényelmesebb és a páciensek számára kellemesebb élményt nyújt.
Digital Ortho Studio
 • Továbbfejlesztett Funkcionalitás 
  Az új technológia további előnye, hogy ezek az alignerek képesek a fogakat hátrafelé mozgatni, valamint akár 35°-ig is forgatni. Ezek a haladó mozgások a hagyományos gyártási technológiával készült alignerekkel nem kivitelezhetők.
 • Higiénia és Egyszerű Tisztítás
  Az DPA technológiával gyártott sínek nyugodtan tisztíthatóak fogkefével, sőt akár 100 °C-os forró vízben is hagyhatóak 1-2 percig, mely segíti a fertőtlenítést.
 • Precíz, pazarlásmentes és környezetbarát
  A 3D nyomtatás során nem használunk gipszmintákat, a készülékek közvetlenül a digitális tervek alapján készülnek. Minden alignert precízen és pazarlásmentesen állítunk elő. Csak az az anyagmennyiség kerül felhasználásra, amely ténylegesen szükséges a készülék elkészítéséhez. Mivel a nyomtatás a pontos méreteknek megfelelően történik, az utómunkálatok során korábban keletkezett hulladék is megszűnik.
Digital Ortho Studio

Lépjen kapcsolatba velünk